Onderhoudsplan

Ons onderhoudsplan start altijd met een volledige saneringsbeurt van het schilderwerk van uw woning. Dit betekent dat al het houtwerk aan uw woning door ons wordt geïnspecteerd, waar nodig oude en loszittende verflagen verwijderd worden, houtrot gerepareerd en volledig op de juiste manier geschilderd wordt.

Na deze saneringsbeurt staat uw woning er mooi, fris en strak bij. Dit wilt u natuurlijk graag zo houden, maar dat vraagt onderhoud. Het belangrijkste hierbij is dat uw schilderwerk regelmatig schoon gemaakt wordt. Aangehecht vuil vreet in op de verflaag en zorgt voor kleine scheuren of barstjes. Door deze scheuren en barstjes krijgt vocht de kans om achter de verflagen te komen, waardoor deze gaat bladderen en uw houtwerk niet meer beschermd is tegen vocht en daarmee houtrot.

 

Nadat wij uw woning geschilderd hebben, kunnen wij elk jaar uw schilderwerk voor u schoonmaken. Hiervoor gebruiken wij een professioneel schoonmaakmiddel, die uw schilderwerk reinigt en beschermt. Tijdens het schoonmaken zien wij dan gelijk op welke punten uw schilderwerk bijgewerkt moet worden en kunnen dit dan direct uitvoeren. Het bijwerken van het schilderwerk verrichten wij de eerste 3 jaar na het schilderen van uw woning onder garantie.

De voordelen van jaarlijks onderhoud:

  • Uw woning staat er altijd mooi bij.
  • Het voorkomt plotselinge verrassingen zoals houtrot.
  • Het verlengt de levensduur van uw schilderwerk.
  • De kosten voor het geheel bijwerken van uw woning na een aantal jaren zijn lager.

De kosten voor het onderhoud van uw woning zijn afhankelijk van de grote en toegankelijkheid. Hierover maken wij graag afspraken op maat met u.

Heeft u interesse? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.