Tarieven

Onze tarieven:

Het schilderen van uw woning is voor veel mensen een ingrijpend project. De kleuren en kwaliteit van het schilderwerk bepaalt namelijk in grote mate de uitstraling van uw woning. Wij vinden dat de kosten helder en transparant moeten zijn.

 

5 opties een aantal mogelijkheden:

  1. Wij spreken van tevoren met u een uurloon af voor de arbeid. Hier zijn de door ons te gebruiken materialen en hulpmiddelen, zoals steigerhuur niet bij inbegrepen. Deze worden apart aan u in rekening gebracht.
  2. Ons uurtarief bedraagt € 40,- exclusief BTW.
  3. Wij nemen de klus aan voor een vast bedrag. Dit betekent dat wij vooraf een totaalbedrag met u afspreken waarvoor het werk gedaan zal worden.
  4. Wij spreken vooraf met u een prijs per m2 af. Dit geldt alleen voor de afwerking van wanden (binnen en buiten) en plafonds.
  5. De kosten per m2 liggen tussen € 12,00 en € 19,00. Dit is afhankelijk van of het om binnen of buitenwerk gaat en de soort ondergrond.

Voor particulieren waarvan het te schilderen pand langer dan 2 jaar een woonbestemming heeft, bedraagt het btw-tarief 6%. Voor alle overige werkzaamheden en materialen bedraagt het btw-tarief 21%.

Heeft u interesse? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.